Veelgestelde vragen

Wellicht staat je vraag hier al tussen?

Wat zijn de bezorgkosten voor bestellingen op directkeydelivery?

Er zijn geen bezorgkosten voor je bestelling op directkeydelivery. Je koopt een product en ontvangt de code direct in je mailbox. Zonder bezorgkosten!

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd op directkeydelivery?

De volgende betaalmethodes worden geaccepteerd:

Hoe lang duurt de levering?

Je ontvangt je bestelde codes binnen enkele minuten op het
e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling.

Hoe veilig is winkelen op directkeydelivery? Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Voor informatie over wat we met je gegevens doen verwijzen we je door naar de Privacy Policy. Hierin staat alle informatie.

Ontvang ik een installatie CD/DVD?

Nee, je ontvangt geen installatie CD/DVD bij je bestelling. Om de software te kunnen downloaden verwijzen we je naar de vraag: Waar kan ik de software downloaden?

Wat gebeurt er na het plaatsen van mijn bestelling?

Nadat je besteld hebt ontvang je binnen enkele minuten de bestelde code op het door jou doorgegeven e-mailadres. Deze code kun je dan zelf invoeren in de door jou gedownloade software.

Mijn Office licentie kan niet worden geactiveerd

Het activeren van een office licentie kan enkel telefonisch. Gebruik hiervoor het gratis 0800 nummer die staat aangegeven in het activatie proces.

Wanneer je dit nummer belt krijg je een robot aan de lijn die je zal vragen om de code op het scherm in te toetsen op je toestel. Na verificatie krijg je een nieuwe code die ingevuld dient te worden waarna de software succesvol is geactiveerd.

Let op: wanneer je gevraagd wordt of je telefoon internet heeft, kies dan voor ‘Nee’ om de telefonische activatie te vervolgen.

Kan ik mijn order annuleren/retourneren?

Digitale goederen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Aangezien onze producten digitaal, automatisch en direct worden geleverd, is het voor ons onmogelijk om te bepalen of het product reeds in gebruik is genomen. Indien je een betaling hebt gedaan maar de order nog niet hebt ontvangen; neem aub. contact met ons op omdat we dan een uitzondering kunnen maken. Bedankt voor het begrip.

Neem contact met ons op

  Overige gegevens

  E-mail: support@directkeydelivery.nl
  KvK: 2436775
  BTW: NL001639193B66

  Onze locatie

  DirectKeyDelivery, onderdeel van Mobile Interactive Services NLD
  Desertosingel 89
  2909PA Capelle aan den IJssel
  The Netherlands
  (geen bezoekadres)